Kutsu minua vieraaksi

Runoilija from Brooklyn New York

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I have traded my memories for things

3.1.2010 poistin runoni taas,
yritys numero kolme
 

Jos pelkään liikaa roikkumista,
juoksenko ikuisesti rekkojen ja miesten perässä

ahdistaako kaikki mikä pelastaa
ja vice versa?

Tartu hetkeen kiinni
siihen, joka on jätetty takaraivon partaalle unohduksiin
sinne missä asioilla on hyvä olla

Seitsemäntoista uuden vuoden kanssa sovitun avioliittolupauksen
uudet alut, myötä- ja vastoinkäymiset (useimmiten vastoin)
jälkeen
tie on siltikin useimmiten valittu väärin, enkä minäkään koskaan laihdu

Mutta jos hetki onkin siinä,
jos matka on määränpää,

jos onni on hiljaa takapenkillä, elämä on unta, eikä autosta poistuttuakaan herää vaan kuin todellisuuteen
sydän yrittää rikkoa itse itseään ja silloinkin minä olen vahvemmin kuin koskaan

Selite: 
elämä on parasta sellaisenaan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot