Uni. Q

Runoilija x-synyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" ...kävelin polulta harhaan, -vahingossa. totesin sen olevan ainoa tie perille."
 

Muutto kohti kotia,
toista kotia.
...
Perille,
ei vielä.
sinne en selviä.

Minulla on väsy.

Ja minä huokaan,
ja saattelen auringon. Laskevan eilisen.
Odotan uutta kuuta.
Seuraavaa tähteä.

maailman laidalla,
seison. Siinä.

Laiturilla syvän veden
universaalin kaikkeuden alla

Minulla on väsy.
Kanna minut seuraavan tähden yli.

Minä.
Pieni ihminen.
Minulla on väsy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Henkevän kaunis.

koskettava

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot