Odotan

Runoilija x-synyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" ...kävelin polulta harhaan, -vahingossa. totesin sen olevan ainoa tie perille."
 

Ei ole varmaa, onko hän, vai ei...

en tiedä. en tiedä.

Hän sanoi tuntevansa sinut...

Hän odottaa sinua vieläkin.

Mutta minä haluaisin, sinun pysyvän.

Pysyvän hänestä vapaana, hänestä irti...

Kun haluaisin sinun huomaavan minut...

Odotan

Odotan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot