unelmien sää

Runoilija x-synyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" ...kävelin polulta harhaan, -vahingossa. totesin sen olevan ainoa tie perille."
 

Yöllä hiipi halla,
ja satoi kaikkialla.
Lunta niin valkeaa,
Nyt loistaa kirkas maa.

Oi Ihanaa,
niin valoisaa.
Taas jaksaa pihal tepastaa!

Nauttikaa, nauttikaa,
liikkukaa ja ulkoilkaa!

On ihanaa,
niin valoisaa.
Ja sopivasti vilpoisaa.
Ei liikaa pakkasta,
loskaa, eikä kurasta.

Keli mainioin,
mistä unelmoin,

Se saapui nyt meille!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot