Nimetön

Runoilija x-synyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" ...kävelin polulta harhaan, -vahingossa. totesin sen olevan ainoa tie perille."
 

Minä niin rakastan sinua siellä,
siellä jossain missä lie...
Rakastan vanhuksenakin viellä.
vaikka minne veisi tie.
Minä sinua kaiken aikaan,
sinua joka olet hukassa,
jossain minulta piilossa,
ja sydämen sekaisin saikaan,

Minä niin rakastan sinua siellä,
joka kuljeskelet omalla tiellä...
sinua, joka kuljeskelet siellä...
harhailet sun omalla tiellä.

Selite: 
ontuva teksti ontuvalle rakkaudelle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot