Nimetön

Runoilija x-synyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" ...kävelin polulta harhaan, -vahingossa. totesin sen olevan ainoa tie perille."
 

Salassa me salailimme,
ja salaisuuksia sietää saimme.
Ajatuksia me vaihdoimme
ajattelimme ja arkailimme...

Vaik salaisuus ois suuri,
mä vaikenen kuin muuri,
sull´nyt kävi hulluntuuri,
perille pääsit juuri ja juuri...

Ja ajoissa, et liian myöhään.
riittävän ajoissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot