Nimetön

Runoilija x-synyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" ...kävelin polulta harhaan, -vahingossa. totesin sen olevan ainoa tie perille."
 

Kaukaa jo näen,
kuulen ajatuksesi,
sinä olet allapäin.

Minä halaan sinua, silitän hiuksiasi.
ja sinä katsot minua,
sanot tuntevasi rakkauden läsnäolon.

Ystävyys, ystävyys...

Se on jakamista.
Se on tukemista.

Se on ystävyys.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot