verkistuskude

Runoilija verijade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2012
Viimeksi paikalla: 29.3.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.11.1985

nukun kun nukahdan
 

kavalan sekavan, sekavuuden tilan, vakavana sekoamassa
sekottamassa tiloja, karussa olotiloja, ahdistavia
mieltä tummaa tummentaen

tuskat, turhuus, turhuuden ylistys
voittolaulut kuolon
mahtia, mahdille, saalista saaliille
repii mielesi, valhetta suoltavan kielesi
aika tullut, tulkaa ajattomat
luokse luciferin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot