tajutonta

Runoilija verijade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2012
Viimeksi paikalla: 29.3.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.11.1985

nukun kun nukahdan
 

vaikea sanoa, ei löydä kirjainta
edessä aukea, päässä kaiken sen täyte täyttämättömänä
luulotauti sokaisee
päästä repii järjen rippeet viimeiset

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot