dysforian torni

Runoilija verijade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2012
Viimeksi paikalla: 29.3.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.11.1985

nukun kun nukahdan
 

alas portaat, polkua kohti
johtaa polku luokse tornin synkän
tornissa matka alkaa
tornissa euforiaa, tornissa dysforiaa
spiraalit mustat, hullun kiilto silmissä ja loputon tuskan komppi

yksin nurkassa, keskellä lasi astian
ei ajatusta uskalla, se sattuu, paremmat tietää
käperry raasu , tornissa vieraillut

kalpea haamu peilistä tuijottaa, viisarit edestakas kellossa junnaa
helpotusta odottaa, tuskastua vaan taitaa. poika polo
tornissa dysforian vieraillut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipa vaikuttava teksti. Hyvä sinä. 
 

Käyttäjän kaikki runot