kasvot huutavat

Runoilija verijade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2012
Viimeksi paikalla: 29.3.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.11.1985

nukun kun nukahdan
 

nuo kasvot huutavat mua tuijottaa
en rauhaa saa
ne vaan huutavana tuijottaa
loputonta kuolevaa huutoa

kasvot kuolevan jäykkänä huutavat
valuvat, huutavat
kuolemaa huutaen, pelkoa valuen

pelokkaat kasvot mua pelottaa
huuto kasvoilta kuoleman
loputonta pelkoa huutaen

kasvot kuolevan huutavat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot