haikealla rannalla

Runoilija verijade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2012
Viimeksi paikalla: 29.3.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.11.1985

nukun kun nukahdan
 

haettua haikeutta, järjestystä viisasta kiertäen
saavuttu haikeuden rannalle, luokse meren kiittämättömyyden
onnistumiset harvassa kuin helmet simpukoissa rannalla haikeuden

tila itseinhon täyttämä, mieli syvälle itsesäälin ulapalle hakeutuen
kutsuhuudot huutaa, nuo harpyijat rantakallioilla
viettelys se niin helppo, vaan pian katkera
helposti saavutuksista pohja ratkeaa

rantaviivaa edestakaisin kuljettava, silmät maassa kohdat tutkittava
etsittävä palat paatin niin kerran uljaan huvijahdin
kaarnanpalasta pienestä alettava

palat löytäen, sisulla sitoen,purjeet vielä kerran nostaen
voi ylpeenä vauhdilla seilaten poistua rannalta haikeuden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot