poutapilvi

Runoilija verijade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2012
Viimeksi paikalla: 29.3.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.11.1985

nukun kun nukahdan
 

kuori kallion kova
mureneva alla laavan
yhdessä tulikiveä

sadetta odottaa, ilmaa puhdistavaa
myrskyä odotan

mieleni korkeapaine
ilmavirroissa tunteiden
arvaamaton kuin säät pohjolan

magmani mun, kaiken alku
entisen loppu

poutapilveni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis hieno runo, kesäinen, kuuman päivän jälkeen sade on tervetullut

Kauniin maiseman sanoillasi lukijalle maalaat.
 

Käyttäjän kaikki runot