velpikide

Runoilija verijade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2012
Viimeksi paikalla: 29.3.2020 22:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.11.1985

nukun kun nukahdan
 

käsi routainen läpi peilikirkkaan jään, päältä maan tuskan ja kateuden
kohoaa, raivolla kohottaa, kuuta kohti ulvoen
mustat lesket ympärillä kuolon valssin tanssien

huudot tuskan kaikaa, hautautumaan sekaan synkän puuston
metsän veren tahriman

ajatus kalvaa, maksamme hintaa
pyövelit porteilla tuonelan odottaa

harhaa, arvata saattaa, taas kuin päätä muuriin mätäsielujen, iskien
tippuvaa laattaa, raahata saa, hautaan asti mukanaan

ei kuuta kohti ulvovaa, tarvi pelastaa, se mätäpaiseista ihmisyyden
tietää jo kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyylikäs.
 

Käyttäjän kaikki runot