hassua

Runoilija Jasssuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 9.8.2017 9:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.2.1997

 

Kuinka paljon pystyn rakastamaan,
vaikka kauan emme ole tuntenutkaan?
Silti perhoset sisälläin leijailee,
kun sua vain ajattelen.

Tahdon sua vain koskettaa.
Huuliasi hellästi kutittaa.
Korvillesi rakkautta kuiskuttaa.
Sä tuot mulle ihmeellist' energiaa.

Ota kädestäin kii,
anna mun uskoo unelmiin.
Pistän silmäni kii,
huules huulillein hiipii.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta

pidin

ihana :-)

Ihanan hassua...rakkautta suloista.
Syntymäpäivääsi iloa ja rakkautta,
toivoo Marle :)
 

Käyttäjän kaikki runot