Kesärakkaus

Runoilija Jasssuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 9.8.2017 9:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.2.1997

 

Olen leirillä, tapasin sinut.
Ja sinä näit minut.

Muistan kun katsoit minua ihanilla silmilläsi.
Haluisin vaan olla sun lähelläsi.

Kun kerroit minulle tarinan,
Kuulin pienen narinan.
Minua alkoi pelottamaan,
mutta onneksi rupesit minua kantamaan.

Menimme pienelle mökille.
Josta sitten nuotiolle.

Halusin sua niin suudella.
Pienellä nuotiolla.

Kunnes tulit lähelleni.
Huules laitoit huulilleni.
Suudelma oli ihana.
Kuin makea vesipisara.
Se toi helpotusta,
nyt tiesin, tykkäsin susta.
Kunpa sinäkin musta.

Perhoset vatsassa hän antoi toisen suudelman.
Tämä oli kuin parhainta unta. Ihanan pehmeää lunta.

Hetken päästä pyysit anteeksi. En ymmärtänyt miksi.
Hymy tuli yhtä aikaa huulillimme, kun toistemme lähelle
painauduimme.

Hän kuiskasi: Rakastan sua. Aloin pikkusen
punastua. Kunnes sanoin: Niin minäkin sua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot