Rakastan sua

Runoilija Jasssuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 9.8.2017 9:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.2.1997

 

Rakastan liikaa sua, oot mulle kielletty.
Etkä sä edes ajattele mua, en oo sulle mielitetty.
Mutta, olet aina sydämmessäni. Mielessäni.
Sekä unissani. Näen sinusta unia, kauniita kuvia..
Rakastan sua, vaikket sä mua.
Oot mulle liian tärkee.
Ilman sua, mun elämäl ei oo järkee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot