anteeksi

Runoilija Jasssuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 9.8.2017 9:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.2.1997

 

Ollaanko me menty liian pitkälle, teinkö jotain väärin, täytyykö minun heittää hyvästit hetkille, jotka meillä oli...

Tyttöystävääsi sattuu, mutta en pysty ystävyyttämme lopettaa. Oletko valmis mut menettää, aiotko vain tyttöystäväsi säilyttää..? Enkö olekkaan sinulle tärkeä, vainko hän tuo elämääsi järkeä..?

Anna anteeksi jos jotain tein, jos liian pitkälle menin. Oon vaan susta riippuvainen, en sais olla niin läheinen. Enään ei saada halatakkaan, okei heitän tavarani takkaan.

En mä vaan jaksa kattoo vierestä, kun välität niin paljon toisesta tytöstä. Rakastan sua niin, etten tääl kauaa selvii..

Mut kohta mua ei enää okkaan, ei tarvii enää huolehtii, et mä jotain kiusaan. Oon vaan häirinny teitä, sori, mut mä kaipaan niin meitä. Aion lähtee pois, leikkikää, ettei mua koskaan ollu ois..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot