the winner

Runoilija Jasssuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 9.8.2017 9:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.2.1997

 

Mitä te kuvittelette?
Entä jos en luovutakkaan,
aion palata ja taistella?

ehei, en ole luovuttaja.

Tulen. Taistelen. Voitan.

Kyyneleethän siinä valuu,
mutta mielummin menetän kyyneleeni,
kuin elämäni.
Sehän on vasta alussa.
EN luovuta nyt,
minut on luotu voittamaan.

Sananne eivät saa minua kaatumaan
vaikka ne koskevatkin kipeästi.
Kestän kivun
saavutan päämääräni.

Tämä ei jää tähän ;)

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot