huoh

Runoilija Jasssuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2010
Viimeksi paikalla: 9.8.2017 9:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.2.1997

 

miten voi olla
et heti kun sut suhun tutustuin
juttelin,nauroin : ihastuin.
niin turvallinen olo,
kun kätes ympärilläni
makoilimme siinä sängylläsi..

mut se ei ollu mitää täydellist,
kun mun parasystävä siin sun toisel puolel,
toises kainalos,
suhun myös ihastu.

nyt sovittiin,
ettei meiän väliin,
ketään poikaa ikinä tuu.
pysytään ain ystävin,
parhainystävin.

sua sattuu,mua sattuu.
mut ei voida tehä mitää.
lupaus on lupaus
eikä sitä rikota.

tyttö oot kultanen,
rakastan sua aina.
vaik oon ihastunu samaan poikaan
niin kuin sinäkin,
olet samanlainen kuin minäkin.

kuljetaan tää elämä yhdessä käsi kädessä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot