Tassunjälkiä sydämessä

Runoilija Asennevamma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2023 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.1990

Little girl, that talks too much
NEVER ENOUGH
 
Löysin ilon
muistin kuinka hymyillä
Annoit minulle syyn elää
vain painamalla pään syliini
pieni, viaton, suloinen

Kadun karvainen kasvatti
Orpo vailla kotia
Pieni valon tuoja
Enkeli siivetön
Karvainen ystävä
Perheenjäsen
Rakkain kumppani


Sinä kysyit
kuinka ikävä on
Pohjaton
Minä vastasin

Joskus pelkät kyyneleet eivät riitä
täyttämään tyhjyyttä rinnassa
Joskus todelllisuus on liikaa
pakkko päästä pois
Joskus sattuu niin paljon
että sanat eivät riitä kertomaan

Enkeleitä ilman siipiä
karvaisia sielunsiskoja- ja veljiä
Ystäviä, perheenjäseneniä
Enemmän kuin ansaitsemme
Pelastajia kultaisella sydämellä


Joskus suru on liian suuri
Toisinaan ikävä on pohjaton
Joskus en jaksa enää taistella
Toisinaan annan periksi
Silti elän päivän kerrallaan
Jatkan matkaa askel askeleelta
kunnes pettää sydän
joka rakastaa


 
Selite: 
Kiitos että tassuttelitte elämäämme, täyttämään huutavan tyhjyyden sydämessä. Disturbed - The Sound Of Silence
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin päivä ja yö kerrallaan on parasta.
 

Käyttäjän kaikki runot