Sininen sikiö

Runoilija Asennevamma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2023 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.1990

Little girl, that talks too much
NEVER ENOUGH
 

Kaunis uni katkesi
todellisuus saavutti
rakkauden kuplan
Tuli tieto
tuli tuska
iski paniikki
raskaus

Syntyi päätös
melkein itsestään
en minä ollut valmis
eikä meillä ollut varaa
ota se pois

Pieni sininen sikiö
joka hukkui punaiseen virtaan
kyynelmeren keskellä

Loppui elämä
ennen kuin alkoikaan
Se olit sinä
se surullisen kuuluisa
vahinko

Se olit sinä
lapsi
joka ei koskaan
saanut mahdollisuutta

Selite: 
<b> Hugo - Wake alone</b>
Kategoria: 
 

Kommentit

Oij, onpa rankkaa ;/

Oij, onpa rankkaa ;/

 

Käyttäjän kaikki runot