Sinä ja minä ikuisesti

Runoilija Asennevamma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2023 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.1990

Little girl, that talks too much
NEVER ENOUGH
 
Se mitä kerran kerroit,
sanoiksi loit vuosien tuskan
ja luotit sydämesi säryn.
Vain tämän kerran aiheeksi otan
sitten ainiaaksi vaikenen, 
kunnes olet jälleen valmis puhumaan.

Se mitä sanoit,
ei koskaan saa minua sinua
toisin katsomaan,
se ei koskaan muuta tunteitani
sinua kohtaan.
Jos jotakin se sai minut,
enemmän sinua rakastamaan.


Sinä olet sinä, haavoilla ja kolhuilla
sinä olet silti minun kultani,
minun elämäni ja rakkauteni. 


Tieto siitä, että joku on
joskus sinua satuttanut, 
saa minut ainoastaan vihaiseksi.
Joku on joskus minun kultani rikkonut
ja salannut palaset niin syvälle,
että melkein vuosikymmen vaihtui
kunnes totuus oli valmis esiin tulemaan.

Pahoittelen, etten osaa aina puhua
sanoja joita tarvitaan,
mutta tiedä olen aina tässä
ihan niin kauan kuin tarvitaan.


Minä olen sinun,
Sinä olet minun.
Me olemme yhdessä rikki, 
me olemme yhdessä vahvoja.


Ikuisesti.
 
Selite: 
"I want you forever / Forever and always / Through the good and the bad and the ugly / We'll grow old together / Forever and always" -Parachute Forever and Always
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti muotoiltu, suomen kielellä. Runoilemisen lahja on tärkeä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot