Surun paino - vielä se helpottaa

Runoilija Asennevamma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2023 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.1990

Little girl, that talks too much
NEVER ENOUGH
 
Se tekee kipeää kun
kantaa surut yksin olallaan
Se sattuu sydämeen kun
pitäisi olla onnellinen
mutta silti itkettää

Jonain päivänä
Surusta tulee 
kevyt muisto vain
Joskus sydän rakastaa 
mutta ei enää itke verta
Jonain päivänä suru 
on kaunista
ja muistot kultaisia


Maahan romahdat 
ja siihen makaamaan jäät
Vaikka sinut on luotu kestämään 
ja nousemaan aina uudestaan 
ja uudestaan 
ja uudestaan...


MUTTA SINÄ ET OLE ENÄÄ YKSIN

Sinä olet siinä vieressä
Kaikkien näiden  vuosien jälkeen
Siinä sinä edelleen olet
Vaikka olet katsonut ja nähyt minut
ja siinä sinä vieläkin olet

Unohda menneet
Elä tässä hetkessä
Elä stressaa
Elä ota paineita
ELÄ...


Anna anteeksi itsellesi
katso huomisen aamunkoita
ja rakasta niitä jotka 
ovat siinä vieressä, kainalossa
Anna jo menneiden juosta 
vapaina iltahämärään 
Anna rakkaiden muistojen syntyä
ja elä tätä hetkeä

Rakasta itseäsi, hänen ja heidän puolestaan
Anna muistojen levätä rauhassa
ja elä itsesi, hänen ja heidän takiaan
 
Selite: 
Kiitos näistä 6,5 vuodesta, kiitos että olet ollut tukenani elämäni hirveimpinä hetkinä, kiitos että olet nostanut minut ylös aina kerta toisensa jälkeen ja rakastanut minua juuri sellaisena kuin olen. Kiitos että olet olemassa, ilman sinua ei ehkä enää olisi minua. <3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tekstisi on koskettavia, samaistuttavia ja ajatuksia herättäviä. Mielikuvat ja tunteet joita nouseen pintaan, kirjoitustasi lukiessa.. osaat avata ajatusta, omaa mieltä ja sydäntä samaa aikaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot