Minä elän ja olen elänyt

Runoilija Asennevamma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2023 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.1990

Little girl, that talks too much
NEVER ENOUGH
 

Suurimmat ajatukset
tärkeimmät opit
ovat niitä
joita ei koskaan kirjoiteta ylös
Ne ovat pieniä arjen tekoja
anteeksi antamista
ja tyhmien asioiden unohtamista

Ne ovat
hetkiä kun tajuat
kuinka paljon rakastat toista
vaikka et osoita sitä
vaan se tihkuu jokaisesta teosta,
sanasta ja katseesta

Ne ovat ystävällisiä
hymyjä vieraille ihmisille,
nauruja tyhmille vitseille
ja pieni lämmin syli
kadun karvaiselle kasvatille

Se on kokemusten summa
kyyneleiden valtameri
ja hymykuoppien taivas
tuhat naurunryppyä naamassa
ja itkujen jäljet ranteissa

Enkä enää koskaan häpeä yhtäkään
arpea tässä kehossa
vaan iloitsen
Minä olen elänyt

ainakin sata elämää.

Selite: 
Of Monsters And Men - Little Talks
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea!

Mielettömän upea runo!! Kolahti ja lujaa..

kokemisen syvyys välittyy tästä runostasi, viiltävänä. Suurta elämän oivallusta. kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot