Tiesitkö

Runoilija Asennevamma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2023 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.1990

Little girl, that talks too much
NEVER ENOUGH
 
Tiesitkö
Laulan autossa
Koko sydämestäni
ja aina varmasti
nuotin vierestä

Miksi on niin vaikeaa 
ymmärtää kuinka yksin olen
vaikka olet siinä vieressä paikalla
mutta et enää läsnä


Tiesitkö 
itken unissani
huudan hiljaa mielessäni
ja katson painajaisissani
pahimpia kauhujani
aina uuudestaan ja uudestaan

Miksi et enää puhu minulle
mihin katosi se helppous
ja "minulle voi sanoa mitä vaan
koska vaan"


Tiesitkö
kyyneleet vierivät tahtomattani
pitkin poskiani suihkussa
ja tuskanhuutoni hukkuvat 
hiljaiseen kyynelmereen
Eihän silloin voi itkettää
kun on onnellinen


Miksi et ymmärrä
haluan vain aikaasi
Olla hetken kanssasi
ja olla tuntematta tuskaani


Sinä viet kivun pois
Sinä tuot järkeä tähän järjettömyyteen
joka syö minua elävältä
Sinä annat minulle syyn herätä aamulla
ja elää seuraavaan kahvikupilliseen
Sinä olet vain siinä
ja tuska ei ole enää niin kovaa 
painajaiset eivät kosketa
eikä surut murskaa mieltä

Tiesitkö
Jos sinua ei olisi ollut
Olisin keksinyt sinut
Jonkin helpotuksen ylitsevuotavaan tuskaan
Syyn elää ja hengittää
Olisin luonut sinut
täsmälleen kuten olet
mieleni pimeimmissä sopukoissa
Enkä olisi sittenkään katunut
HETKEÄKÄÄN


 
Selite: 
"Well I don't show feelings/ I don't share them well/ But I own scars that show and they've got a story to tell/ I bite my lip and walk away/ And I know what I should say/ There's so much on my mind/ But you don't want to hear it" Three Doors Down - Still Alive
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin perinpohjainen ja moniulotteinen rakkausruno. 
 

Käyttäjän kaikki runot