Minä en ole rikki

Runoilija Asennevamma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2023 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.1990

Little girl, that talks too much
NEVER ENOUGH
 

Kuinka paljon rakkautta
mahtuu yhteen sydämeen
Kuinka paljon kyyneleitä
kestää yksi mieli
Kuinka hajalle voi ihminen mennä
ja vielä palata

Koska lakkaa sattumasta
sydämeen
mieleen
Koska suru helpottaa
eikä tarvitse tuntea
mitään
enää koskaan

Ei koskaan.

Suru ei koskaan sammu
eikä tuska helpota
Tuska vain vaimenee
sydämen säryksi
Suru muuttuu
haikeaksi muistoksi
ja
Kyyneleet kuivuvat
iltojen ikäväksi

Kun suru lakkaa sattumasta
Ei sydän enää rakasta.


Minä en ole rikki
Minä olen hajalla
 
Selite: 
12.09.2015 Nuku rauhassa rakas Jetta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot