Elohopea

Runoilija lehonveera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2020
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
olen aina liikaa 
tai liian vähän
poikkeus jokaisessa säännössä
luultavasti hetken huumaa
mutta ennen pitkää
liukenen käsistäsi kuin elohopea
kerään haavoja, kasvatan arpia
en tunne pian mitään
ja silloin
on jo liian myöhäistä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti oikeasti ei ole ihan tuollainen tilanne sentään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot