Sininen huone

Runoilija lehonveera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2020
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
aamun varovainen sarastus
sinisessä huoneessa
sinun unesi tuoksu
vieressäsi
on lohtuni ja turvani
kotini
silitän pehmeitä hiuksiasi
katson kaunista nukkuvaa
ja tajuan
jokaisen aamun 
jokaisen illan
ilman sinun lämpöäsi
olevan hukattuja
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, rakkaan ihmisen läsnäolossa on aina sitä jotakin <3
Kaunis  :)
 

Käyttäjän kaikki runot