Odotus

Runoilija lehonveera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2020
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
elämä on matka
sinut sen varrella kohtasin
sinut jota jo kauan kaipasin
odotus on suloinen 
ja kihelmöivä
sinun vierelläsi
en halua koskaan
lakata odottamasta
enkä päästä perille
sillä vain vaiheessa
kaikki on edessä
niin myös tiemme yhteinen
rakkaudentäyteinen


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

on tuokin tietty tapa tuntea paljon
Ihanaa kerrontaa, osaat hyvin kirjoittaa rakkausrunoja <3 
Odotus ja vielä toteutumaton ovat ihania fiiliksiä. Tuo "vain vaiheessa kaikki on edessä" hieno ajatus : )
 

Käyttäjän kaikki runot