Minä rakastan sinua niin

Runoilija lehonveera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2020
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
minä rakastan sinua niin
kuin kunnioitusta herättävä
ukkonen jyrähtää
sateisena kesäiltana
ja sinä rakastat minua niin
kuin lempeät poutapilvet
lipuvat 
varmasti ja hellästi 
elokuun taivaalla
minä olen aallot
sinä kallio
ja minä olen kallio
ja sinä olet aallot
toinen toisillemme
tarkoitetut
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, rakkaus on tärkeää, etenkin kun siihen saa "vastakaikua" <3 
 

Käyttäjän kaikki runot