Turbulenssi

Runoilija lehonveera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2020
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
huumasta helvettiin
edes ja takaisin
jos minulla joskus
oli ote itsestäni
sekä unelmistani
kadotin ne 
tässä ikuisessa
elämän turbulenssissa
pakenen ja taistelen
sitten pakenen taas
ehkä minullakin
on jotain pysyvää
sillä rappion kylmään syliin
palaan aina uudestaan 
ja uudestaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi pistää ranttaliksi, kunhan vain ei tule tavaksi <3
 

Käyttäjän kaikki runot