Hetki joka on poissa

Runoilija lehonveera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2020
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
sydämeni ei murru
pelkästään
niistä muistoista
kun tarvitsit kannattelijaa
se murtuu myös
siitä hetkestä
kun näin sinun juoksevan 
pienenä ja kevyenä
huoneen poikki
elämän roihussa
ja minulla on vielä raastavampi
ikävä sinua
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävöiminen kuuluu asiaan, jokaisen elämässä <3
 

Käyttäjän kaikki runot