Roihu

Runoilija lehonveera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2020
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
olla sinun kanssasi
on kuin sieluni
jokainen sopukka
täyttyisi elinvoimasta
sinä sytytit
liekin sydämeeni
valon sieluuni
ja ne roihuavat
kun tanssit, naurat, 
itket ja laulat
kun kuiskaat korvaani
sen
mikä vain meille jääköön
olla sinun kanssasi
on selkään piirrettyjä sanoja
helliä suudelmia
aikaa
ja unelmia




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista. 
Kerrassaan kiehtovaa kerrontaa, tiedät mistä kirjoitat <3 
 

Käyttäjän kaikki runot