Musa kahdeksaantoista

Runoilija Kalastajan verkkokalvo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2020
Viimeksi paikalla: 8.10.2020 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Lähdemme jälleen öiselle transsi-ajelulle

Kahdestaan


Musa kahdeksaantoista

Lämmitys päälle


Bongaamme citypupuja

Ja koiria


”Koira-koira”

”Koira-koira”


Tuplavarmistus on must


”Koira”

”No, sano nyt”

”Koira”


”Tallustaja ja tepsuttaja”

 

Kurvaan kevyesti oikealle

Liikenneympyrästä toinen ulos


”Ei kai me nyt jo mennä kotiin”

”Ainakin silta-ajelu vielä”


Muutama biisi vielä

Muutama ilometri maantietä


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

"Ilometrit" kruunaavat eläväisen runosi!
Hyvin kirjoitettu, muutama "ilometri" maantietä. Iloitaan metreistä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot