Karvainen nainen

Runoilija Kalastajan verkkokalvo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2020
Viimeksi paikalla: 8.10.2020 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 

Karvainen nainen tanssii

Karvainen naama

Karvaiset jalat

 

Tanssii ja nauraa

Välillä laulaa

 

”Mennään ulos”

”Jooko”

”Ulos”

 

Tuhisee sängylläni

Näkee hassua unta

 

Jäniksiä ja nakki

Metsätie ja vanha kylpytakki

 

Juoksua

Villiä kesän tuoksua


Kukkia

Urheilusukkia

 

Leikattua heinää

Nenä tutkii

Mitä silmät ei nää

 

Perhonen

Liito onnen kaltainen

 

Hyppii pomppii ja mekkaloi

Riehuu ja ilakoi


Seuraa ja ihmettelee

Märkä kuono värisee

Innostuksesta koko otus tärisee


Koira koiralainen

täydellinen karvakuonolainen

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uuu... Ihana
Hyvin keksitty, koirasta. Mutta kyllä ihmisiäkin on, karvaisia <3 
 

Käyttäjän kaikki runot