Kari

Runoilija Kalastajan verkkokalvo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2020
Viimeksi paikalla: 8.10.2020 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 

Mies seisoo kostealla kivellä

aallot huuhtovat paljaita jalkoja 


vaatteet vettyivät

mereksi, ajaksi

 

kohinaa

etäällä kirkuvia lokkeja


iho lohkeilee

kesii levyinä

 

halkeamista

uteliaat suomut

tutkivat maisemaa

evät oikovat piikkejään


aika hioo kiveä sileäksi

ihon suomuiksi


sivistynyt itsekkyys

sulaa hitaasti


hiekan virtaus suonissa voimistuu

multainen sydän sykähtelee vahvemmin


viimeiset ihosaarekkeet repeilevät irti

paljastavat kauniin kiillon

kaipuun mereen 


mieli vihreää metsää

sielu niityn tyyneyttä


isällinen aalto pyyhkäisee karilta lapsensa 

sylinsä suojaavaan vapauteen


hento välähdys valonsäteessä 

varjo liukuu syvyyksiin


mies on poissa


luonto laulaa melankoliaa

hymyilee alakuloisesti ihmiselle


Odottaa

 

 

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa kerrontaa, ei haittaa, vaikka ajaisi karille <3 
ajaton maisema runossasi, jossa tuska hilseilee pinnalla
jostain kuulen luomistarinan kaikuja, tunnen ihmisen kohtalosta
välttämättömyyden tarinoita - tulkinnalle herkkä, houkuttava runosi
 
 

Käyttäjän kaikki runot