Syövyttävä

Runoilija Mraya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2013
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 3:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1991

Minä, uusi vanha kirjoittaja.
Rakastan, vihaan kaikkia ja kaikkea.
Hurmoksesta helvettiin.
 

Pitää elää hetkessä.
Yrittää selviytyä
ja
olla miettimättä.

Ei saa pysähtyä.
Jäädä paikoilleen,
muuten huomaa
ahdistuksen
joka
muuttuu
mielen
syövyttäväksi
tuskaksi.

Selite: 
Tuskainen ajatus.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot