Vain viikko

Runoilija Mraya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2013
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 3:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1991

Minä, uusi vanha kirjoittaja.
Rakastan, vihaan kaikkia ja kaikkea.
Hurmoksesta helvettiin.
 

Tiedätkö miltä tuntuu hajota tuhansiksi palasiksi,
muuttua vain atomeiksi.

Hukkua siihen tyhjyyteen,
vajota olemattomiin unelmiin.

Ja kaikki tämä vain yhden viikon jälkeen.

Selite: 
Ei mikään muuttunut sittenkään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot