07.06.2014

Runoilija Mraya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2013
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 3:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1991

Minä, uusi vanha kirjoittaja.
Rakastan, vihaan kaikkia ja kaikkea.
Hurmoksesta helvettiin.
 

Minun piti kirjoittaa unelmista,
suloisista suukoista.

Huomasin kuitenkin kirjoittavani jostain kauniimmasta,
elämää suuremmasta.

Kirjoitin toisilleen sopivasta parista.
Kahdesta ajatuksesta,kahdesta sielusta

Yhdestä rakkaudesta,
Teistä.

Selite: 
Kauneimmalle hääparille
Kategoria: 
 

Kommentit

Helvetin kaunis hääruno ! <3

Aivan ihana. :)

Hieno ja kaunis runo onnekkaalle parille

 

Käyttäjän kaikki runot