Ripaus masokismia

Runoilija Mraya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2013
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 3:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1991

Minä, uusi vanha kirjoittaja.
Rakastan, vihaan kaikkia ja kaikkea.
Hurmoksesta helvettiin.
 

Loukkaava,
tuhansin sanoin
Satuttava,
satojen tekojen

Huono
Niin paha
(ah, niin komea)

Minun virheeni
Minun huumeeni,

sinä.

Selite: 
Sinä, minun päässä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot