Pitkittynyt

Runoilija Mraya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2013
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 3:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1991

Minä, uusi vanha kirjoittaja.
Rakastan, vihaan kaikkia ja kaikkea.
Hurmoksesta helvettiin.
 

Humalassa tai selvinpäin
Onnellisena sekä surullisena
Olet päässäni, unelmissani
Liian tiukasti unohtaakseni.

Joka ikinen aamu, yö
kaipaan,
kosketusta
naurua
sitä virnettä niin kieroa

Puolen vuoden jälkeen
tuntuu mahdottomalta
liian pitkältä ja
turhalta

Valita numerosi.

Selite: 
Ilmeisesti vielä sittenkin palaa toivon kipinä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toimii erityisesti ääneenlausuttuna. Koskettava, pysähdyttävä.

Hyvä rytmi, ensin kuvailua ja sitten vasta ihan viimeiseksi se mihin se kaikki tiivistyy.

Soljuu sujuvasti.

 

Käyttäjän kaikki runot