Fyysisiä oireita

Runoilija Mraya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2013
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 3:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1991

Minä, uusi vanha kirjoittaja.
Rakastan, vihaan kaikkia ja kaikkea.
Hurmoksesta helvettiin.
 

Ikävä raastaa päätäni ja
aiheuttaa tuskaa tuottavan migreenin.
Useimmiten unohdan kaiken muun ja
vaivun sinun kuviteltuun tuoksuusi kaulahuivissani.

Tiedän sinun olevan samaan aikaan lähellä ja
kuitenkin niin suunnattoman kaukana, vieraana.

Välissä vain kortteli joka tuntuu toiselta galaksilta.
Samassa pienessä kaupungissa, jossa yksi rekisterinumero
saa aikaan lievän sydänkohtauksen ja
tunteen puhallella paperipussiin.

Selite: 
On vaan niin päätä syövä ikävä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot