Kesytettävä

Runoilija Mraya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2013
Viimeksi paikalla: 7.1.2022 3:38

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.5.1991

Minä, uusi vanha kirjoittaja.
Rakastan, vihaan kaikkia ja kaikkea.
Hurmoksesta helvettiin.
 

Minä ja minun kaikki kusipäiset tapani.

Tavallista kaavaa, ympyrää kuljetaan.
Samat virheet ja samat paheet.

Leijona kuitenkin olisi helpompi
kesyttää ja kouluttaa, kotikissaksi muuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää runominän pohdiskelua itsestään ja tavoistaan. Kaikki eivät synny kotikissoiksi.

 

Käyttäjän kaikki runot