Kaikista maailman ihmisistä, minä törmäsin sinuun ja sinä annoit minun mennä

Runoilija innA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2018
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:32

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

 
Kaikista maailman ihmisistä
minä törmään juuri sinuun 
tässä hiljaisessa risteyksessä,

sinuun, joka olet jo mennyt.


Ja vain sen hetken,
mikä kestää ehkä silmänräpäyksen verran
minä tahtoisin painautua syliisi. 


Olla yhä me.



Vaikka en minä oikeastaan koskaan ole katunut sitä
että päästin irti sinusta (otteeni oli silloinkin lähes olematon)
ja vaikka muistoisamme sinä olet yhä kaunein satuni
- olen onnellisempi nyt kun tarina on päättynyt.


Ja ehkä silmänräpäyksen ajan
kaipaan niitä valvottuja öitä,
jolloin tunsin tahtovani kasvaa kiinni kylkeesi. 


Ja kyllä minä muistan sinut yhä, sellaisena turvallisena sylinä.
Josta levoton mielene kaipasi jatkuvasti vapauteen. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runokerronta joka pitää otteessaan ja erityisesti kiinnitin huomioni runosi ; otsikkoosi ... harvinaisen pitkä mutta toimiva.
Surullisen haikea on runosi
Hyvä
Tässä on sitä jotain. Haikeutta ja helpottavaa vapautta yhtä aikaa. 
Ja minä lähestulkoon itkin kun luin tätä, koska voin samaistua niin paljon että melkein pelottaa.
hassua miten ne silmänräpäyksessä tapahtuvat kohtaamiset tuntuvat venyvän pienien ikuisuuksien mittaisiksi ja siinä ajassa ehtii käydä läpi monien vuosien tunnekirjon.
aivan upea! 
Ei ole sen turvallisempaa tunnetta kuin se, että joskus voi vielä olla joku joka nappaa kiinni kun liian korkealta putoaa. On vain turva, vaikka vuosien takaa.
 

Käyttäjän kaikki runot