Revi minut rikki ja teippaa kasaan

Runoilija innA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2018
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:32

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

 
Niin naurettavaa kuin se onkin
sinä saat jollain ihmeellisellä tavalla
pidettyä minut otteessasi

joka tuntuu tuskin hipaisultakaan. 


Niin hullulta kuin se kuulostaakin,
ehkä minusta löytyy ripaus masokistin piirteitä
sillä jokaisen rikotun lupausten jälkeen
minä yhä palaan yksiösi huoneisiin juomaan iltateetä
- siinä syvemmässä merkityksessä.



Kerta kerran jälkeen,
sinun vetäessäsi maton pois jalkojeni alta
minä palaan ala-ovellesi 
kuuntelemaan ulkoaopeteltuja kliseitä

ja jopa uskomaan niihin. 



Ja jollain kierolla tavalla
minä nautin siitä kuinka 
sinä saat minut olemaan
niin alaston ja niin auki. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tutun kuuloinen tilanne/tunne. 
Niin tutun kuuloinen että teki ihan kipeää.
Aivan upea runo, ja rakastan kirjoitustyyliäsi! ❤
Tämä kosketti, vaikka ehkä silloin olin itse se joka mattoja veti alta...
 

Käyttäjän kaikki runot