Kunnes yksi maton alle lakaistuistu unelma tahtoi elää, enemmän kuin ennen.

Runoilija innA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2018
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:32

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

 
En ole kertonut sinulle kaikkea,
en ole puhunut sinulle hänestä
joka ikuisuus sitten oli
enemmän kuin kukaan.


Jätin kertomatta, kuinka pakkasin
vanhan pakettiauton perään elämäni
vain paetakseni - sitä mitä rakastin eniten. 

Olen jättänyt kertomatta
kuinka minua on koskettettu iholta
ja etenkin sen alta. 


Olen ikävöinyt niin että sattuu
samoin rakastanut.



Joskus ikuisuus sitten
löysin hänen kylkensä,
johon olisin tahtonut kasvaa kiinni,

tahdoin sitä niin kovasti,
että annoin hänen yksi kerrallaan
lakaista unelmiani maton alle. 


Ja kun hän oli saanut minusta kaiken
ja enemmän, olin enää vain varjokuva
katulampun alla. 

Sellainen, jota kosketetaan vain öisin
kuin muut eivät näe. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa tekstiä tässä maalailet.
Tämä on aivan järjettömän koskettava, ja kaikessa valtavassa riipaisevaisuudessaan erittäin kaunis. En voi muuta kuin ihailla kättesijälkeä, huikea!
 
Sulla on persoonallinen tyyli, joka uppoaa muhun. Synkkää ja riipivää, silti kaunistakin. 
Minä kasvoin kiinni erään selkään, eivätkä käteni koskaan siitä toipuneet vaikka irti ne leikattiinkin. En ole kertonut hänestä sille joka nyt on maailma, sillä ymmärrys on liikaa.
 

Käyttäjän kaikki runot