Ja me olisimme yhä me

Runoilija innA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2018
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:32

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

 
Vielä hetkittäin
minun painautuessani
hänen kylkeensä kiinni
mietin

miltä tuntuisi jos sinä olisit siinä.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Haikeaa kaipausta, entä-jos. Kiitos runoilijalle.
Eikö hän sitten vieläkään ole siinä, toivottavasti joskus on <3
Haikeaa, riipaisevaakin kaipausta entiseen. Hieno runo. 
Ihana, katkeransuloinen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot