Kesän viimeinen Take Away-kahvi

Runoilija innA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2018
Viimeksi paikalla: 26.10.2023 21:32

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.6.1992

 
Siinä rotvallin reunalla
tarjoat tapasi mukaan lähikioskin
take away-kahvia

poltamme ehkä liian monta tupakkaa
minun etsiessä katseellani niitä onnellisia onnettomia
jotka vaeltavat bussipysäkiltä toiselle.


Ihollani on yhä viimeyön tuoksu, 
sekä mustelma kaulalla - joka haalistuisi ajan kanssa
aivan kuten sinäkin. 

Tunnen paitani alla näkymättömän polun. 



Minä olen niin valmis lähtemään 
onnellisten onnettomien bussipysäkki vaellukselle
sinun suudellessa niskaani - hyvästiksi.

Ja kun katsot loittonevia askeleitani
näet ne viimeisen kerran. 


Sillä minä rakastan, rakastan aivan vahingossa
ja ihan pikkuisen vain
mutta se sattuu silti. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienikin rakkaus sattuu, aivan varmasti <3
Hienosti kuvattu tunnelma tähän, tässä haluaisi kysyä runominältä; Miten jaksat?
Upeasti kirjoitat. Runostasi arvasin asuinpaikkasi vaikken sitä vielä ollut katsonut. ;) Aidoimmillaan ihmiset ovat juuri mustelmien ja ihmissuhteiden haalistuessa..
 

Käyttäjän kaikki runot