yksin

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 



untuvisaan
uudet linnut vaikenee
hengellänsä elämäänsä
pesiin peittelee

oi äiti, voi isä
rakkaus onko nisä

se miksi tuskaan tyhjenee

polkee, polkee
väylä kapenee

yksin
joka lintu lentelee




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevan kaunista runoa, joka menee ihon alle ja vielä paljon syvemmälle.
Surumielistä, mutta pohjalla kuitenkin toivon valoa.
Kiitos runostasi Karita.
Herkkä runo, monitahokasta tavasin.
Pysäyttäviä mielikuvia, vertauskuvia, kuvia... Kiinni jäin tähän, kapenevaan onnenväylään.
synnymme
elämme
rakastamme

kärsimme
 

Käyttäjän kaikki runot